Özbek'ten transfer garantisi

Galatasaray Yönetimi’nde arkadaşlarını bilgilendiren Dursun Özbek, özellikle transfer konusunda bilgi verdi. Başkan Özbek, takıma yeni katacakları futbolcular için kaynağın hazır olduğunu dile getirdi

Beşiktaş derbisinde yaşanan kayıp sonrasında büyük eleştirilerle karşılaşan Galatasaray Yönetimi önceki akşam bir araya geldi, takımın son durumunu konuştu.

Başkan Dursun Özbek’in, özellikle transfer konusunda önemli mesajlar verdiği öğrenildi. Denizli’nin vereceği rapora göre hareket edeceğini bildiren Başkan Özbek’in transfer konusunda kaynak bulduklarını söylediği öğrenildi. Özbek’in yine yönetim toplantısında Denizli ile transferde izlenecek politika konusunda sık sık bir araya geleceğini söylediği de gelen haberler arasında...

Hamza Hamzaoğlu döneminde krize dönen ve genç teknik adam için sonun başlangıcı olarak kabul edilen rapor olayı ise Mustafa Denizli’nin gelişi ile beraber yeni bir boyut kazandı.

Kendi isteğiyle...

Tecrübeli teknik adam, Hamzaoğlu’nun aksine düzenli olarak rapor yazarken bunu yönetim değil kendisi istedi.

Hiyerarşiye çok önem veren Denizli’nin, önceki dönemde krize neden rapor konusunda kesinlikle sorun çıkarmadı ama farkını da gösterdi. Çünkü önceki dönemde idari ve teknik diye iki ayrı bilgilendirme raporu hazırlanıyordu.

Denizli ile beraber bu, bire indi. Tecrübeli hoca artık hem idari hem de teknik raporu kendisi hazırlıyor.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları