Oynuyor ama, taraftar özledi!..

Galatasaray'ın Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı mücadele sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar bir isim üzerinde eleştirilerini yoğunlaştırdı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaştığı ve 1-1 sona eren mücadele sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar, eleştirilerini bir ismin üstünde yoğunlaştırdı.

Sarı-kırmızılıların kendisinden yüksek performans beklediği ve 2 sezondur yaptıklarıyla takımın elde ettiği 2 şampiyonlukta büyük payı bulunan Selçuk İnan'ın, Ankara deplasmanında yaptığı pas hataları taraftarı kızdırdı.

Sosyal medyada mücadele devam ederken yorumlarda bulunan futbolseverler, G.Saray'ın kaptanının performans düşüklüğüne anlam veremediklerini belirttiler.

Ah be Selçuk noldu sana ??

— nazli ozturk (@nzlozturk) 15 Aralık 2013 Selçuk'ta inanılmaz bir form düşüklüğü var..Topları bazen öyle kullaniyor ki PTT 1.LİG de bile böyle top kullanılmıyor...

— İbrahim (@Ciga_10) 15 Aralık 2013 Selcuk'un özel hayatında bi sıkıntı var kesinlikle kafası maçlarda diil hiç !Gecen ıkı yıl tek başına karşi sahaya yığardı oyunu bu sene yok

— MehMeT KuL (@mmehmetcool) 15 Aralık 2013 Selcuk harbiden bu gün yoktu

— GALATASARAY (@ArmaSevgimiz) 15 Aralık 2013 Melo'nun yaptığı tek bir işi yapmıyor Selçuk. E o zaman kadroda ne işin var abi senin.

— Egemen Toprak (@Telemakhos) 15 Aralık 2013 Selçuk inan bitmiş.....

— Burak Taş (@bt1905) 15 Aralık 2013
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları