Ordu'dan çıkarılan 4 ders!

Sezonun ilk mağlubiyetini Orduspor deplasmanında alan Galatasaray'da yöneticiler kendi aralarında mağlubiyetin analizini yaptı. İşte yenilgiye sebep olan 4 madde...

Sezona muhteşem bir başlangıç yapan Galatasaray ilk yenilgisini Ordu deplasmanında alırken, sarı kırmızılı yöneticiler de kendi aralarında mağlubiyetin analizini yaptı.

Yöneticiler eksikler hakkında kendi aralarında yaptıkları sohbetlerle dört önemli maddeyi ön plana çıkardı.

Orduspor yenilgisinin ardından sarı kırmızılı yöneticilerin belirledikleri eksiklere gelin birlikte bakalım...

1-SİSTEMİ MELO BOZUYOR

Takımla sezon başındaki kampa katılmayan ve yaklaşık iki ay tatil yapan Felipe Melo'nun halen fiziksel olarak oynamaya hazır olmaması orta sahada büyük eksikliğe yol açıyor. Sambacının gerçek performansının çok altında oynaması nedeniyle ondan yüzde 100 verim sağlanamıyor.

2-MELO, SELÇUK'U ETKİLİYOR

Melo'nun kötü oluşu orta sahadaki bir başka isim olan Selçuk İnan'ı da olumsuz yönde etkiliyor. Milli yıldız için sezona beklendiği gibi başlayamadığı yönünde yorumlar yapılıyor. Yönetime göre Felipe Melo'nun arkasını toplaması da bunda büyük faktör oluşturuyor.

3-HAKAN BALTA YALNIZ KALIYOR

Hakan Balta çok eleştiriliyor ama bunda Amrabat'ın da rolü büyük. Faslı yıldız sol kanatta hücumda etkili olsa da defansa hiç geri gelmiyor. Bu yüzden de Hakan Balta her pozisyonda rakipleriyle tek başına kalıyor. Aynı şey sağ kanatta Hamit Altıntop ve Eboue arasında görülmüyor.

4-KORKULAN BAŞA GELDİ

Orduspor karşılaşmasında tüm takımın aklı Braga maçındaydı. Hocanın da korktuğu başına geldi. Hamit'in de 13. dakikada sakatlanması ile futbolcular, şampiyonlar ligi'nde oynamak adına topa ayağını sokmaktan çekindi. Cris'in etkisiz oyunu da savunmayı etkiledi.

Amrabat'a alanda fırça

Fatih Terim'den Amrabat'a jet uyarı geldi. Orduspor maçında 61 dakika sahada kalan ancak kötü bir performans gösteren Faslı yıldız Samsun havalimanında hocasının hışmına uğradı.

Amrabat'ı uyarmak için İstanbul'u bekleyemeyen Terim'in, "Takım oyuncusu olmayı öğreneceksin. Sadece hücumu değil, savunmayı da düşünmelisin. Bireysel oynamaktan da artık vazgeç. Rakip senin kanadından kaç tane atak yaptı" diye oyuncusuna sert çıktığı öğrenildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları