Olcan için karar! G.Sarayımız'dan ne istenecek?

Galatasarayımız ve Beşiktaş'tan teklifler alan Trabzonspor'da Olcan Adın için başkan İbrahim Hacıosmanoğlu devreye girdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Olcan Adın konusunda karar aşamasında olan Trabzonspor'da flaş bir karar alındı. Olcan Adın için Beşiktaş'tan gelen teklifi reddeden Trabzonspor, milli yıldızın takımdan ayrılmak istemesinden dolayı önümüzdeki hafta flaş bir görüşme kararı aldı. 

Transfer çalışmalarına resmi olarak önümüzdeki hafta başlayacak olan bordo-mavili yönetimde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ilk iş olarak Olcan Adın ile 5 ya da 6 Haziran'da bire bir görüşme gerçekleştirecek.

OLCAN ADIN İLE GÖRÜŞME 5-6 HAZİRAN'DA 

Olcan Adın'a öncelikli olarak sözleşme uzatma konusunda teklif sunmaya hazırlanan Hacıosmanoğlu, milli yıldızın 'ayrılık' kararında ısrar etmesi durumunda 6 milyon avroluk bonservis bedeli getirmesini talep edecek. Olcan Adın ile 5 ya da 6 Haziran'da bir görüşme gerçekleştirecek olan Hacıosmanoğlu, bu görüşmeden çıkacak olan sonuca göre Galatasarayımız'dan gelen teklifi değerlendirmeye başlayacak. 

Şu ana kadar Galatasarayımızın para + takas teklifini değerlendirmeyen bordo-mavili yönetim, özellikle Umut Bulut ve Yekta Kurtuluş konusunda istekli gözüküyor.

İŞTE TRABZON'UN 'GERÇEK' PLANI

Olcan Adın'ın 'gitmek istiyorum' kararında diretmesi ve sözleşme uzatma teklifini kabul etmemesi durumunda Galatasarayımız'dan Umut Bulut + Yekta Kurtuluş ve 2 milyon avro talep edecek olan bordo-mavili yönetim, Emre Çolak önerisine ise kesinlikle karşı çıkıyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları