Olay yaratan tişört için açıklama

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi Ahmet Özdoğan, geçtiğimiz gün özellikle sosyal medyada patlama yapan sarı lacivert renkteki Galatasaray tişörtü ile ilgili açıklamada bulundu.

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda Divan Kurulu Üyesi Ahmet Özdoğan'ın sarı-lacivertli renklerdeki bir Galatasaray tişörtü üzerinden yaptığı eleştiriler gündeme bomba gibi düşmüştü.

Sarı-kırmızılı camiada eleştirileri de beraberinde getiren sunumun ardından yönetim cephesinden bir açıklama beklenmeye başlanmıştı. Beklenen açıklama Galatasaray Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Nurettin Kantarelli yaptığı açıklamada ürünün orjinal renginin mavi değil antrasit olduğunu ve bu ürünün 2 yıl öncenin ürünü olduğunu ifade etti.

Kantarelli yaptığı açıklamada, "Söz konusu çocuk t-shirtünün orjinal rengi mavi değil antrasittir. Ürünün yanında renk bilgisi bulunmaktadır. Burada da antrasit gözükmektedir. Ancak fotoğrafta mavimsi bir ton çıkmıştır. Ürün güncel bir ürün değildir, 2 yıl önce lisansiyemiz olan Wenice firmasınca kırmızı ve antrasit renklerde üretilmiştir, Şu anda, stok kayıtlarına göre hiç bir yerde satışta değildir. Ankara Gsstore'un elinde bir kaç tane kalmış olduğu ve diğer eski sezon ürünleri ile birlikte bunları da web sitesinden satışa koyduğu görülmüştür. Taraftarın tepkisi üzerine, bizden uyarı gitmeden kendileri satıştan çekmişlerdir." ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları