O zaman Kadıköy'de şampiyon yapar

Ortaya koyduğu mücadeleyle ayakta alkışlanan İsveçli yıldız Johan Elmander, bu performansına rağmen gol orucunu bozamıyor. Ancak Elmander'in istatistiği akıllara daha farklı birdurumu getiriyor...

Galatasaray'ın en etkili gol silahı İsveçli futbolcu Johan Elmander'in son haftalardaki suskunluğu dikkati çekiyor.

Son golünü Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yle oynanan ve 2-2 biten karşılaşmada atan Elmander, bu mücadelenin ardından henüz golle buluşamadı. Fenerbahçe maçının ardından sakatlığı nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor, ligde ise Trabzonspor ve Orduspor karşılaşmalarında takımdaki yerini alamayan İsveçli oyuncu, daha sonra normal sezonun son haftasındaki Manisaspor karşılaşmasında yeniden takıma dönerken, bu maçla birlikte Süper Kupa'daki Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında skor üretemedi.

Yeni sezona partner aranıyor
Galatasaray adına bu sezon bir çok önemli maçta kritik gollere imza atan Elmander'in bu suskunluğu, Sarı-Kırmızılı ekibin şampiyonluk yolunda oldukça önemli maçlar oynandığı bu dönemde sıkıntı yarattı.

Özellikle son oynanan Fenerbahçe maçında çok sayıda pozisyona girilmesine karşın galibiyeti getirecek gollerin bulunamaması, takımda etkili gol ayağı ihtiyacını ön plana çıkardı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları