O takımı açıkladı!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ekibinin karşılaşmasını istediği gönlünden geçen takımı dile getirdi.

Galatasaray Başkanı, "Schalke'yle eşleşmek güzel olur. Dış sahada taraftarımızın fazla olması bizi mutlu eder. Takıma güç verir" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, tarihi başarı sonrası Hürriyet'e konuştu. İşte Başkan Ünal Aysal'ın ağzından, bir sonraki tur için kalbinden geçen rakip ve merak ettiğiniz tüm soruların cevapları...

"TARAFTARLARLA BÜTÜNLEŞEBİLİRİZ"

Sarı-kırmızılı idareci, "20 Aralık'ta çekilecek kurada Schalke'nin çıkmasını çok isterim. Bizim taraftarımızın en kalabalık olduğu ülkede oynamak daha zevkli olur. Almanya'daki taraftarlarımızla bütünleşmek ve birlikte olmak da Galatasaray'a çeyrek final yolunda önemli bir ölçüde güç katacaktır." dedi.

ENDİŞE VAR MIYDI?

Braga maçının ilk yarısına değinen Aysal, "Doğrusunu isterseniz Braga karşılaşmasında birinci devrede biraz endişelendik. Ama ikinci devrede daha bilinçli ve güçlüydük. Ben ortaya çıkan neticeden son derece memnunum. Ama ileride, zamanla Galatasaray, performansını çok daha artırıp, bizi şu ankinden daha da mutlu edecektir." şeklinde konuştu.

"BANA GÖRE 1-2 TAKVİYE GEREKLİ"

Merakla beklenen transfer hakkında konuşan Ünal Aysal, "Takımın mevcut durumuyla ilgili ancak bir sporsever olarak yorum yapabilirim. Sporsever olarak şu anda gördüğüm kadarıyla Galatasaray'da azami 1-2 pozisyona takviye gerek. Tekrar söylüyorum, bu benim görevim değil, teknik heyetin vereceği bir karar. Hocadan gelecek tavsiyeleri bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları