O benzetmeye tepki geldi!

Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kulüp Sözcümüz Şükrü Ergün, futbol şubesinden sorumlu yönetici olmadığını açıkladı.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, geçen sezon Abdürrahim Albayrak'ın üstlendiği rolü, futbol şube sorumluluğunu, üstlendiği yönündeki yorumların doğru olmadığını söyledi.

Ergün, "Bu söylem çok yanlış. Ben Abdürrahim Albayrak değilim. Futbol şubesinden sorumlu yönetici değilim. Ayrıca, bizim yeni yapılanmamızda futbol şube sorumluluğu yok. Başkanımız rica etti, yaşça ve idari açından da tecrübeli bir yönetici olduğum için benden rica etti. Ben de zaman zaman Florya'da olup takımla ilgili sorunları dinlemeye ve bunlara çözüm aramaya çalışacağım. Bunu bir koçluk, mental açıdan yol göstericilik olarak tarif edebiliriz. Haftada belirli günler, 1-2 gün, belirli aralıklarla orada olacağım. Örneğin dün yarım gün oradaydım. Durum bundan ibarettir, başka şekilde yorumlamak doğru değil" dedi.

Mancini'ye başarı sözü

Futbolcuların son puan kayıplarından dolayı hayli üzgün olduklarını dile getiren Ergün, "Üzgünler ama toparlanıyorlar. Bazı futbolcularla konuştum. Başarı sözü verdiler ve başarı için and içtiler. Mancini'yle de görüştüler ve kendisine de başarı sözü verdiler. Mancini'nin tepkisi, kendisine yönelik provoke edici sorular ve yalan haberler üzerineydi" ifadelerini kullandı.

Drogba hala takımla antrenman yapmadı

Drogba'nın henüz takımla antrenmanlara çıkmadığını; ancak fizyoterapi çalışmalarının iyi gittiğini belirten Şükrü Ergün, "Maç gününe kadar durumuna bakılacak. O da bir an önce takıma dönmek istiyor" dedi.

Şimdi tepki gösterme zamanı değil

Taraftara da seslenen Ergün, "Şimdi tepki gösterme zamanı değil. Kalan maçlarımıza odaklanmalıyız. Bu nedenle taraftarımızın desteği çok önemli, tepki göstermeyelim. Destek verelim. Bu takımın desteğe ihtiyacı var" diye konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları