O anı unutamadı!

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'ndeki en zorlu rakibi olan İngiliz devi Manchester United'ın menajeri Sir Alex Fergusun kurayı değerlendirdi.

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'ndeki en zorlu rakibi olan İngiliz devi Manchester United'ın menajeri Sir Alex Fergusun, kulübün resmi internet sitesine değerlendirmeler yaptı.

Sarı-kırmızılı takıma ayrı bir parantez açan Ferguson, "Galatasaray ile daha önceden bir karşılaşmaya çıkmıştık. "Cehenneme hoş geldiniz" pankartını hiçbir zaman unutmayacağız. Bu yüzden böyle karşılaşmalar her zaman zor geçmiştir" şeklinde konuştu.

Braga'ya değinen deneyimli çalıştırıcı, "Son yıllarda Portekiz ekipleriyle birkaç kez eşleştik. Benfica'yı seviyoruz, Sporting Lizbon ve Porto da var. Portekiz ekiplerine karşı tecrübeliyiz. Braga da kendisini geliştiriyor" dedi.

Rumen ekibi Cluj hakkında da konuşan Sir Alex Ferguson, bu ekiple daha önce oynamadıklarını ancak geçen yılın deneyiminden sonra aptalca hatalar yapmak istemediklerini belirtti.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki rakibi MANU ile 1993'te tarihe geçen bir karşılaşma oynamıştı. Manchester United'ı 3-3'ün rövanşında Ali Sami Yen'de ağırlayan sarı-kırmızılar, rakibiyle 0-0 berabere kalarak elemişti.

İNGİLİZ BASINI "GALATASARAY" DEDİ

Galatasaray ile Manchester United'ın aynı gruba düşmesi Ada basınında da yankılandı. Basında yer alan haberlerde sarı-kırmızılı ekibimizin gruptan 2. olarak çıkacağına vurgu yapıldı. Takımın en etkili silahı olarak üç sezon önce İngiltere Premier Lig'de Bolton formasıyla sahne alan Johan Elmander gösterildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları