Neredesin Pabon?

Kolombiyalı futbolcu Dorlan Pabon için kapıyı çalan ekipler geri çekilmek zorunda kaldı. Sarı-kırmızılılar kanat arayışlarında önceliği Assaidi'ye verdi.

Galatasaray'ın transfer gündemine bir anda gelerek adeta kaybolan Dorlan Mauricio Pabon Rios'un maliyeti nedeniyle kapıdaki kulüpler birer birer oyuncudan vazgeçti.

Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde bulunduğu öne sürülen Pabon hakkında bir açıklama yapmaktan kaçınan Galatasaray yönetimi, önce Nordin Amrabat ardından ise Oussama Assaidi için resmen devreye girmişti.

Kolombiya'da gösterdiği başarılı performansın ardından Malaga, Rubin Kazan, Tottenham ve Malaga'nın transfer listesine giren Pabon'un bonservisi için 8 milyon euro istendi.

PABON KİMDİR! TIKLAYIN...

Avrupa seviyesinde top koşturmayan 24 yaşındaki oyuncu için bu bonservis bedelini fazla bulan kulüpler, Atlético Nacional'in inadını kırmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Orta sahanın yanı sıra forvette de başarıyla görev yapabilen Dorlan Pabon, Copa Libertadores'de attığı gollerle Avrupa'yı sallamayı başarmıştı. Birbirinden önemli goller atan ve jeneriklere giren 1.68 boyundaki futbolcunun piyasası bir anda tavan yaptı.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan Kolombiyalı futbolcunun Avrupa'da hangi takım gideceği büyük merak uyandırırken, oyuncunun İspanya La Liga'dan gelecek olan tekliflere açık olduğu ifade edildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları