Nene'den G.Saray açıklaması!

Galatasaray'ın gündeminde olan Brezilyalı yıldız Nene, sarı-kırmızılı ekiple ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan Teklif aldığını doğrulayan Brezilyalı yıldız oyuncu Nene, "Taffarel ile konuşuyorum. Galatasaray’a gitmek istiyorum ve iki kulübün anlaşmasını bekliyorum" dedi, topu sarı-kırmızılı yönetime gönderdi.

Paristen Nene'm geliyor!

Türkiye 3 gündür Nene’yi konuşuyor. AMK gazetesinde yer alan habere göre Nene artık Galatasaray'a çok yakın. Haberin devamı şu şekilde;

Dün Galatasaray’ın kamp yaptığı Wörgl bölgesinden sabahın ilk saatlerinde ayrılan muhabirlerimiz, 480 kilometre uzaklıktaki Stegersbach’a ulaştı ve Fransız devi Paris Saint Germain’in kamp yaptığı oteli buldu. Avusturya içindeki bu yorucu yolculuğun ödülü ise Nene transferini A’dan Z’ye aydınlatmak oldu. Önce şaşırdı, sonra konuştu

Antrenman yapmak için takım otobüsüne yönelen Brezilyalı yıldız, karşısında bizi görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Nene ilk başta konuşmak istemedi ancak ısrarlı sorularımıza daha fazla direnemedi ve taraftarlara müjdeli haberi verdi.

Nene: G.Saray’ın istediği doğru

PSG'nin 31 yaşındaki hücum oyuncusu, "Galatasaray’dan teklif aldığım doğru" diyerek söze başladı. Maddi konularda problem olmadığını dile getiren Nene, "Tabii ki Galatasaray’a gitmek isterim ancak burada kulüplerin anlaşması önemli. PSG ile 2013 yılına kadar sözleşmem var. Benim için sorun yok. Bu yüzden sadece beni değil kulübümü de ikna etmeliler" mesajını iletti.

TAFFAREL İLE KONUŞUYORUM

Sarı kırmızılı takımda kaleci antrenörlüğü yapan vatandaşı Taffarel ile iletişim halinde olan 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, "Taffarel’le sürekli konuşuyoruz. Bana Galatasaray ve İstanbul’dan bahsetti. Anlattıklarından etkilenmemek mümkün değil" dedi ve Fatih Terim’i şu sözlerle yorumladı: "Galatasaray’ın dünya çapında çok önemli bir hocası var."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları