Necati: '100 yıl daha yaşanmaz'

Attığı gollerle Süper Lig’in son dönemine damga vuran futbolculardan biri olan Necati Ateş derbi öncesi açıklamalarda bulundu

Süper Lig’de hafta sonu Kadıköy’de büyük bir heyecan bizleri bekliyor. Fenerbahçe, Galatasaray’ı konuk ediyor.

Tıpkı 2011-12 sezonundaki Süper Final maçı gibi. Kadıköy’deki o müsabaka 0-0 sona ermiş ve Cim Bom şampiyonluğa ulaşmıştı. O tarihî maçın aktörlerinden biri de bugün Kayseri Erciyes forması giyen Necati Ateş. Golcü oyuncu o randevuyu haftalık Aksiyon Dergisi’ne anlattı.

Sarı-Kırmızılı ekibin çok şampiyonluklar yaşadığını belirten Ateş, “Ama hiçbir kupanın Kadıköy’de kupa kaldırmak kadar değerli olduğunu düşünmüyorum. UEFA Kupası’ndan sonra Galatasaray tarihinin en değerli kupasıdır o kupa.” diye konuştu.

O gün Galatasaray kafilesinin yaklaşık 7-8 saat Kadıköy’de kaldığını anlatan yıldız oyuncu, “8 saatti belki ama bana 7-8 dakika gibi geldi. O çimin üzerinde Fenerbahçe gibi büyük bir takımın stadında, kamera ışıkları altında şampiyonluğun kutlanması, o şampiyonluğun bize verdiği haz hiçbir zaman hiçbir maçtan sonra yaşanmayacak. Ve o şampiyonluk belki 100 yıl bir daha yaşanmayacak.” açıklamalarını yaptı.

Golcü oyuncu, Galatasaray’daki ilk sezonunda oynadıkları Fenerbahçe maçını ve o müsabakada attığı golü de unutamadığını belirterek şöyle konuştu: “Golle birlikte sanki stat tepeme yıkıldı. O golden sonra Galatasaray’da oynamanın ve Fenerbahçe derbilerinin ne demek olduğunu anladım.”

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları