"Ne kaçırdığını gör Chelsea!"

Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçta 1 gol atan, 1 de asist yaparak takımını galibiyete taşıyan Didier Drogba'nın bu performansı dünyada da oldukça büyük yankı uyandırdı.

Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçta 1 gol atan, 1 de asist yaparak takımını galibiyete taşıyan Didier Drogba'nın bu performansı dünyada da oldukça büyük yankı uyandırdı. Özellikle İngiliz basınında Chelsea'ye Fildişili futbolcuyu nasıl gönderdiği soruları sorulurken, yıldız oyuncunun formundan hiç bir şey kaybetmediği vurgulandı. İşte o satırlar:

"NE KAÇIRDIĞINI GÖR CHELSEA!"

İngiliz gazetelerinden Daily Mail, Drogba'nın performansını sayfalarına yansıttı ve Chelsea'ye göndermede bulundu. Başlığına "Ne kaçırıdığını gör Chelsea, Drogba Galatasaray'daki ilk maçında 5 dakikada gol attı" cümlelerini çıktı.

"BUNDAN İYİSİ OLAMAZDI"

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca da Drogba'nın gollü başlangıcını okuyucularına duyurdu. "Drogba Türkiye macerasına golle başladı" diyen Marca, "Drogba'nın başlangıcı bundan iyi olamazdı. Fildişili, oyuna girdikten 5 dakika sonra gol attı" ifadelerini kullandı.

"BEN GELDİM DEDİ"

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Guardian ise Drogba'nın hızlı bir başlangıç yaptığına işaret etti. "Drogba Galatasaray'ın Akhisar Belediye'ye karşı 2-1 kazandığı ilk maçında gol atarak Türk futboluna gelişini duyurmakta gecikmedi" cümlelerini kullanan gazete, "Drogba ve Sneijder'in gelişi geçen seneki şampiyonluğundan beri gücüne güç katan Galatasaray tarafından müthiş bir durum olarak görüldü" diye yazdı. -


"HARİKA BAŞLANGIÇ"

İspanya'nın diğer bir önde gelen gazetesi As da Fildişi oyuncunun yaptığı müthiş başlangıcı görmezden gelmedi. 1 saati golsüz geçen karşılaşmada Drogba oyuna girerek 7 dakikada maça damga vurduğunu belirten As, haberi şu cümlelerle okuyucularına aktardı:

"Didier Drogba yeni kulübü Galatasaray'daki macerasına 2-1 biten Akhisar Belediye deplasmanında gol atarak harika bir başlangıç yaptı. Eski Chelseali futbolcu oyuna yedek kulübesinde başlarken ocak ayının diğer büyük transferi Wesley Sneijder ise maça ilk 11'de başladı. Bir saati golsüz geçen karşılaşmada Drogba'nın oyuna girmesiyle fark yaratması 7 dakika sürdü. Üç dakika sonra farkı Burak Yılmaz'la 2'ye çıkartan Galatasaray galibiyetten emin oldu."



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları