Ne Gangnam ne de şut!

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucunda yeniden kiralık olarak renklerine bağladığı Felipe Melo'nun eski performansı bir türlü gelmiyor.

Galatasaray'da Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'nun geçen sezonki performansı mumla aranıyor! Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında etkisiz bir görüntü çizen Melo, yine hayal kırıklığından öteye gidemedi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada ekstra çalışmalar yapan 29 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımda bir an önce gol atmak istediğini söylemişti.

"Bir sonraki gol sevincimi de Gangnam Style şarkısıyla yapacağım. Umarım bir an önce gol atarım da bu sevincimi gösteririm" şeklinde konuşan Felipe Melo'nun bu isteği Gençlerbirliği maçında yerini bulmadı.

KAYIP MELO

Geçtiğimiz sezonda çıktığı ilk 8 mücadelede 3 kez fileleri havalandırma başarısı gösteren 1.83 boyundaki futbolcu, bu yıl ise Şampiyonlar Ligi dahil 10 maçta görev aldı. Henüz gol ya da asiste imza atamayan Melo'nun bu durumu Galatasaray'a da ağır darbe vurdu.

Selçuk İnan ile birlikte yakaladığı müthiş uyum sayesinde sarı-kırmızılı taraftarların gözdesi haline gelen Melo, bu sezonda kaleye isabetli şut dahi gönderemedi.

Hem Spor Toto Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde tüm maçlara ilk 11'de başlayan Brezilyalı futbolcu, bu maçların sadece 5'inde 90 dakika sahada kalabildi.

MELO OLMAZSA...

Felipe Melo'nun kötü performansının ardından orta sahada alternatif isimler aranmaya başlandı. Fatih Terim'in ısrarla formayı teslim ettiği Melo'nun alternatifi Yekta Kurtuluş, bu bölgeye göz kırpmaya başladı. Geçtiğimiz sezon sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulamayan Yekta, Terim'den şans bekliyor...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları