Nazifoğlu'ndan forvet ve Diarra itirafı

Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu forvet transferi hakkında çok önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, düzenlenen basın toplantısında transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Levent Nazioğlu forvet konusunda isim vermedi ancak almayı düşündükleri forvetin Eren ve Podolski gibi olması gerektiğini söyledi.

İşte Levent Nazifoğlu'nun forvet transferi için açıklamaları...

''Geldiğimiz problemleri tespit ettik. Doğru transferleri yapmaya çalıştık. İlk maçta onlar da beklentileri yapmışlar gibi gözüküyor. Ancak tek maçta karar veremeyiz. Podolski'nin sakat olması sebebiyle forveti ikileyemedik. Eren ile devam etmek zorunda kaldık. Bir yerde bütçe problemimiz var ve forvet sorunumuz da var. Nasıl bir çözüm bulacağımızı başkanımızla görüşüp bakacağız.''

''Benim golcü transferine çıkma sebebim, transferi yapıp diğer forveti zorlamayacaksa ve alternatif olmayacaksa gerek yok. Eren Derdiyok ve Podolsi kalitesinde bir forvet almamız lazım. Alacaksak böyle olmalı. Kenarda otursun diye transfer yapmamalıyız. Buna karşıyım. Paramız varsa iyi bir santrfor alalım yoksa almayalım. Bu benim şahşi fikrim. Yönetim kurulumuzla düşüneceğiz.''


"DIARRA KONUSUNDA BİR HABER YOK"

Lassana Diarra'nın transferinde henüz somut bir sonucun olmadığını belirten Levent Nazifoğlu, "Henüz Diarra konusunda bir haber yok. Biz de bekliyoruz" dedi.

Josue'nin opsiyon hakkını almadıklarını belirten Nazifoğlu, "Josue için satın alma opsiyonu yok. Onlar da kaybetmek istemiyor. 5 milyon euroluk opsiyon koymak istediler" diye konuştu.

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları