Nani olmazsa, yine Kaka...

Nani konusunda Manchester United ile anlaşamayan Galatasaray'da gözler yine ve yeniden Kaka'ya çevrildi.

Kamerunlu Chedjou'nun transferini noktalayan Galatasaray'da gözler yeniden Kaka'ya çevrildi. Luis Nani'nin transferi için nabız yoklayarak Manchester United'ın talep ettiği 14 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gitmesini bekleyen Galatasaray, diğer bir yandan da Kaka için düğmeye bastı. Fatih Terim'in geçen sezon ısrarla istediği ancak yüksek maliyeyinden dolayı transferini noktalayamadığı Brezilyalı futbolcu için Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu ikilisi yeniden harekete geçti.

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Kaka için yeniden nabız yoklamaya başlayan sarı-kırmızılı yetkililerin önündeki en büyük engel ise Carlo Ancelotti. Sezon sonunda Jose Mourinho ile yollarını ayıracak olan Real Madrid'in büyük bir ihtimalle yola Carlo Ancelotti ile devam edecek olması Galatasaray'ı sıkıntıya sokuyor.

Takımda yer alan futbolcuların gelecekleri ile ilgili kararı Carlo Ancelotti'ye bırakacak olan Real Madrid, Galatasaray'ın yinelediği Kaka talebini bu yüzden beklemeye aldı. Kaka'nın geleceği hakkındaki kararı Carlo Ancelotti'ye bırakacak olan Real Madrid, Brezilyalı oyuncunun bir diğer talibi Flamengo'ya da aynı cevabı verdi.

AC Milan'da Kaka önderliğinde önemli başarılar yakalayan Ancelotti'nin Brezilyalı yıldızı bırakmak istemeyeceği ve Real Madrid yönetimine de bu yönde bir talimat vereceği kaydedildi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları