Muslera'ya göre liderliğin sırrı...

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Manisaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunarak ilk yarının değerlendirmesini ve liderliğin sırrını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Manisaspor maçının ardındaın açıklamalarda bulundu.

Muslera maçta zaman zaman zorlandıklarını belirtirken, "Tabiki zor bir maç oynadık. Maçın her dakikasında bu zorluğu görebilirsiniz. Selçuk'un serbest vuruşuyla golü bulduk. Golü bulana kadar da çok iyi oynadık. Şimdi tatile daha rahat gidebiliriz. Kazanarak kafamız rahat bir şekilde ilk yarıyı tamamladık." şeklinde konuştu.

"ÖNCE ÖZGÜVEN, SONRA LİDERLİK..." 

İlk yarıyı lider kapatmaları ve bu başarının kendisine sorulması üzerine, "Yeni oyuncuların takıma katılması için zaman gerekiyordu. Bu adaptasyon dönemini iyi atlattık. İyi sonuçlar geldikten sonra da kendimize güvenimiz geldi ve sonra da liderlik geldi." cevabını verdi.

Manisaspor kalecisi İlker Avcıbay'ın kendisini 'ligin ilk yarısının en iyi kalecisi' olarak Muslera'yı göstermesi üzerine ise Uruguaylu file bekçisi, "Kendisine teşekkür ediyorum. Rakip takımımızın kaptanının bana böyle birşeyi uygun görmesi beni onurlandırdı. Sezon sonuna kadar iyi mücadele ederek bu performansımı ben de korumak istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları