Muslera'nın yüzü gülmedi!

Dünya Kupası 2014 Güney Amerika Elemeleri'nde Şili Milli Takımı, sahasında Muslera'nın kalesini koruduğu Uruguay'ı konuk etti.

Dünya Kupası 2014 Güney Amerika Elemeleri'nde Şili Milli Takımı, sahasında Uruguay'ı konuk etti. Mücadeleyi Şili 2-0 kazanmayı başardı. Ev sahibi ekibin gollerini 11. dakikada Esteban Paredes ve 78'de Eduardo Vargas kaydetti.

Galatasaray'ın yıldız file bekçisi Fernando Muslera Uruguay'ın kalesini 90 dakika korusa da gelen 2 gole engel olamadı. Uruguay Milli Takımı bu skorla birlikte 13 puanla grubunda 6. sıraya kadar geriledi. En son Paraguay ile 1-1 berabere kalan Uruguay tam 6 maçtır grubunda galibiyet alamıyor. Güney Amerika ekibi en son galibiyetini 10 Haziran 2012'de oynanan Peru maçında 4-2'lik skorla almıştı.

Şili ise aldığı bu galibiyetle puanını 15'e yükselterek 4. sıraya yerleşti. Üst üste 4 maç yenilerek güç kaybeden Şili, bu zaferle moral kazandı.

Dünya Kupası 2014 Güney Amerika Elemeleri'nde Şili Milli Takımı bir sonraki maçını Paraguay ile 7 Haziran Cuma günü deplasmanda oynayacak. Uruguay ise Venezuela deplasmanında boy gösterecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları