Muntari de şaşırdı!

Inter'in Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muntari çelişkili açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Inter'in Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muntari çelişkili açıklamalar yapmaya devam ediyor. İki gün önce Gana basınından yer alan kickoffghana.com ve ghanaweb.com adlı iki siteye açıklamalarda bulunan ve kariyerine Inter'de devam etmek istediğini dile getiren Muntari, bugün de İtalyan basınına yaptığı açıklamada tekliflere açık olduğunu söyledi.

Geçen sezonu kiralık olarak Sunderland'de geçiren Ganalı futbolcu, İtalyan basınında yer alan açıklamasında, ilgisini çekebilecek teklifleri gözden geçireceğini belirtti. Muntari, ülkesine dönmesi halinde formasını giyeceği takımın Kotoko olduğunu kaydetti ve ABD'yi sevdiğini, bu ülkede futbolun gelişmekte olduğunu söyleyerek Major League takımlarına yeşil ışık yaktı. Ganalı futbolcu, ''Bu ülkedeki bir takıma transfer olmam problem yaratmaz. Ancak muhtemel teklifler, kariyerim açısından olumlu olmalı'' diye konuştu.

Queens Park Rangers ve Napoli'nin de yakından ilgilendiği Ganalı yıldız iki gün önce yaptığı açıklamada, "Ben, Inter'e dönerek kendimi ispatlamak ve orada forma giymek istiyorum. Yedek kulübesinde oturmaktan nefret ediyorum ancak Inter'de çok çalışarak formayı alacağım. İşimin zor olduğunu biliyorum ancak neler olacağını görmek istiyorum." şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray - Muntari eksenli yaşanan gelişmeleri Ganalı oyuncunun menajeri Schreier de ESPN'e yaptığı "Galatasaray'dan çok iyi bir teklif aldık. Bu teklifi değerlendiriyoruz.  Muntari gelecek sezon Türkiye'de oynamaya çok yakın" ifadeler ile desteklemişti.

WEBASLAN'DAN;


Transfer pazarından dengeler sürekli değişiyor.... Galatasaray'ın Muntari ile 'kesin' olarak bir teması var ve bu transfer harekatı ile Ali Gürsoy bizzat ilgileniyor. Inter ile çeşitli görüşmeler bulunuyor ancak bu süreçte Muntari'nin vereceği karar çok önemli... Kısa bir süre önce hem İtalyan basını hem de Ada basınına kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini açıklayan Muntari'nin bugün de bu açıklamaları yapması 'transfer pazarının' çeşitli etkileri içerisinde barındırdığının en açık göstergesi.... Dengelerin sürekli değiştiği, açıklamaların tam anlamıyla zıt kutuplara yayıldığı transfer sürecinde tüm gelişmeleri yakından takip ederek; olayları iyi bir şekilde analiz etmek kaçınılmaz...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları