Muntari: "Ayrılmıyorum"

NTVSpor'un "Muntari, Galatasaray'da" haberi yerini bulmadı! Ganalı yıldız, Milli Takım kampında yaptığı açıklamada transfer söylentilerine nokta koydu.

Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor! Sarı-kırmızılı yönetim şu ana kadar beklendiği ölçüde resmi bir transferin altına imza atmasa da; talip olunan oyuncular cephesinde yaşanan gelişmeler pek de içaçıcı değil...

Drenthe'nin Everton'a, Benaoyun'un Arsenal'e ve Diego'nun da Atletico Madrid'e transferinin ardından bir kötü haber de Sulley Muntari'den geldi.

NTVSPOR'un iddialı bir şekilde bir süredir ekranlarına taşıdığı "Muntari, Galatasaray'da" haberleri en azından an itibarıyle yerini bulmadı! Ganalı yıldız, Milli Takım kampında yaptığı açıklamada Inter'den ayrılmasının mümkün olmadığını ve olası bir transferinin en azından ocak ayında gerçekleşebileceğini dile getirdi.

İlk olarak NTVSPOR'un gündeme taşıdığı ve bir süredir de Türk spor basını tarafından geniş bir şekilde ele alınan haberlerde, başkan Ünal Aysal'ın Muntari'nin menajeri Piveteau ile anlaşmaya vardığı ve bu transferin kısa bir süre içerisinde noktalanacağı belirtilmişti.

Transfer sürecinde beklenen gelişmeler yaşanmadı ve Muntari, Inter'den ayrılmayacağını açıkladı. Galatasaray'ın Muntari ile için bir temasının olduğu ancak transferin noktalanma aşamasında Fatih Terim tarafından veto edildiği gelen haberler arasında yer alıyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları