Müjde çok yakın!

Sarı-kırmızılı ekip, daha önce hem futbol şubesi hem de Fatih Terim tarafından veto edilen iki oyuncu için pazarlıklara resmen başladı.

Galatasaray'da, Kayserisporlu Amrabat defterinin kapatılmasının ardından, transfer için eski yol haritası yeniden masaya geldi.

Cim-Bom, daha önce gizlice İstanbul'a getirdiği ve anlaştığı, ancak daha sonra veto edilen Oussama Assaidi ile yine Fatih Terim tarafından veto edilen Demba Ba'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Menajerlerinden habersiz İstanbul'a getirilen ve senelik 1.5 milyon euro karşılığında anlaşma sağlanan Assaidi için Heerenveen kulübüyle pazarlıklar resmen başladı. Hollanda ekibinin gelecek yıl sözleşmesi sona eren 22 yaşındaki Faslı kanat oyuncusu için 3.5 milyon euro istediği, ancak Galatasaray'ın 2.5 milyon euro önerdiği bildirildi. İki tarafın da transfer için istekli olmaları nedeniyle, transferin her an resmiyet kazanabileceği belirtildi.

TULUN BİTİRMİŞTİ

Galatasaray'da asıl sürpriz ise şüphesiz Demba Ba konusunda yaşandı. Newcastle United forması giyen 27 yaşındaki Demba Ba defteri yeniden açıldı. Daha önce her konuda anlaşma sağlanan, ancak teknik kadronun vetosu sonrası vazgeçilen ve Başkan Ünal Aysal'ın "Demba Ba'dan daha iyisini alacağız" açıklamasıyla yeni boyut kazanan golcü transferinde Aslan, ilk gözağrısına döndü.

Geçen yıl Premier Lig'de 16 gol atarak dikkatleri üzerine çeken ve Galatasaray'da oynamak için senelik 2.5 milyon euroluk teklifi kabul eden Demba Ba konusunda herhangi bir pürüzün olmadığı bildirildi. Aslan'ın, İngiliz kulübüne de serbest kalma bedeli olan 7 milyon paundu ödeyeceği ifade edildi.

Bülent Tulun tarafından bitirilen, ancak veto edilen Assaidi ve Demba Ba'nın tekrardan listeye alınması ve her an imza atabilecek durumda olmalarının, kulüpte nasıl bir hava yaratacağı merak ediliyor. Özellikle transfer komitesinin yaşanan son gelişme yüzünden bir hayli rahatsız oldukları öğrenildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları