''Mucize beklemiyorum''

Spor yazarı Serhat Ulueren, Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirirken ilginç tespitlerde bulundu.

Spor yazarı Serhat Ulueren, Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynayacağı derbiyi değerlendirdi. Ulueren Beşiktaş'ı favori olarak gördüğünü söylerken Galatasaray'ın kazanma şansını ''mucize'' olarak yorumladı.

Galatasaray, Beşiktaş’ı yenebilir mi? En kötü berabere kalabilir mi?

Galatasaray normal şartlarda Beşiktaş’tan puan alamaz çünkü gücü yok. Beşiktaş, 20 gün önce F.Bahçe’nin Arena’da yakaladığı gibi pozisyonları cömertçe harcar, Muslera devleşir ve Sabri’nin şişirme ortasına bir Beşiktaşlı ters vuruş yapıp kendi ağlarına gönderirse, o zaman G.Saray puan alabilir. Bu maç 100 defa oynansa 95’ini Beşiktaş kazanır, 4 maç berabere biter belki birini de mucizevi şekilde G.Saray kazanabilir. Ama mucize beklemiyorum.

Sneijedr'in oynayacak olması, Sinan’ın dönüşü güç katmaz mı?

Sneijder G.Saray’ın el freni. Oynarsa Beşiktaş’ın işine gelir ve orta saha hakimiyeti siyah-beyazlılara geçer. Sinan yedek başlayacak gibi. 65-70’te girerse işte o zaman G.Saray pozisyon bulabilir. Sinan, G.Saray’ın tek yıldızı.

Beşiktaş kazanır mı?

Hayır fark olur. Normal şartlarda Beşiktaş rakibin adından korkmaz ve gireceği pozisyonlarda cömert davranmazsa en az 3’lük yapar. Bu sezon Beşiktaş’tan en az 4-5 gömlek üstün. Üstelik birinin kulübesinde Şenol Güneş gibi bir tecrübe var, diğerinde ise teknik adam diyemeyeceğim bir garip var.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları