"Mourinho'ya aşık değilim ama..."

Al Wasl Teknik Direktörü efsanevi futbolcu Diego Armando Maradona, Barcelona-Real Madrid rekabetine başka bir açıdan değindi.

Arjantin ve dünya futbolunun efsanesi Al Wasl Teknik Direktörü Diego Armando Maradona, Jose Mourinho ve Pep Guardiola'yı karşılaştırdı.

Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho'nun en iyisi olduğunu söyleyen Maradona, "Mourinho çok iyi birisi. Bir antrenör ve psikolog olarak da benim için en iyisi. Ben ona aşık değilim ama benim için olağanüstü bir adam" ifadelerini kullandı.

Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola'yı değerlendiren Maradona, "Pep harika bir insan onu çok iyi tanıyorum ama Mourinho kadar değil. Pep çok genç ve ileride büyük bir kariyere sahip olacak" dedi.

"VALDES KÖTÜ"

Barcelona kalecisi Victor Valdes hakkında değerlendirmede bulunan efsane isim, "Barcelona takım olarak çok iyi ve bu duruma kalecileri de dahil oluyor. Aslında Valdes o kadar da iyi bir kaleci değil ancak takımın performansı onu da yukarıya taşıyor" şeklinde konuştu.

Maradona dünyanın en iyi takımının şu anda Barcelona olduğunu da sözlerine eklerken kendisiyle kıyaslanan Lionel Messi için de, "Benim belli bir kariyerim var. Messi hala futbol oynuyor ve kendi tarihini yazıyor. O da futbolu bıraktığında kimin en iyi olduğuna karar verilebilir" ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları