Mourinho'dan ideal kadro!

İspanyol basını Santiago Bernabeu Cup'ta Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçta Jose Mourinho'nun ideal kadrosu ile sahaya çıkacağı belirtti.

Santiago Bernabeu'da oynanacak olan Real Madrid - Galatasaray hazırlık maçı öncesinde iki takımda da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Barcelona ile oynanan Süper Kupa maçından sonra İspanya'da adeta 'hain' ilan edilen Jose Mourinho, basına demeç vermeme ısrarını sürdürüyor.

Galatasaray maçından önce kısa bir basın toplantısı yapması planlanan Mourinho'nun maç haricinde gelecek olan herhangi bir soruyu cevaplamayacağı belirtildi.

Galatasaray maçına ideal kadrosuna bir kaç takviye ile çıkmayı planlayan Jose Mourinho, sakatlık sürecini atlayan Nuri Şahin'i de bu maçta ilk kez sahaya sürecek. Nuri Şahin'in maça yedek kulübesinde başlayıp; ilerleyen dakikalarda süre alması bekleniyor. Nuri Şahin'in yanı sıra hafif sakatlığı bulunan Sami Khedira kadroda olacak.

Jose Mourinho, Galatasaray karşısında ayrıca genç futbolcular Homegrown Tomás Mejías, Mendes, Merchán, Alex, Nacho ve Morata'yı kadroya alacak. Real Madrid'in Galatasaray karşısında Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Karim Benzema ve Gonzala Higuain gibi yıldız isimlere forma vermesi bekleniyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları