"Mourinho Arda için pişman..."

Arda Turan’ın Barcelona’ya transferiyle dünyada ses getiren Ahmet Bulut konuştu

Avrupa Kulüpler Birliği ve Avrupa Menajerler Birliği’nin Dubai’de ortaklaşa düzenledikleri Globe Futbol Ödülleri’nde, dünyanın en iyi menajeri ödülü için finale kalan 4 menajerden bir tanesi Türk. Arda Turan, Gökhan Gönül gibi önemli futbolcularla Ozan Tufan, Atınç Nukan, Alper Potuk gibi gelecek vadeden oyuncuların temsilciliğini üstlenen, Real Madrid, Barcelona ve Chelsea gibi dünyanın en büyük kulüplerinin transferlerinde de inisiyatif kullanan Ahmet Bulut, BUGÜN’e çok özel açıklamalar yaptı.

Okan ve Emre ‘gel menajerimiz ol’ dedi

Kaleci olarak vasattım. Futbolun o son dönemlerinde, aslında menajerlikle ilgili ilk adımları da atmaya başlamıştım. Sonra Okan (Buruk) ve Emre (Belözoğlu) ‘sen bizim menajerimiz ol. Sana güveniyoruz; hem yabancı dilin var hem de yeteneklisin’ dediler. Bana bir şans verdiler. Ben de o şansı iyi kullandım. Partnerim dünyanın en iyisi Jorge Mendes. Dubai’deki ödülle ilgili benim hiçbir beklentim yok. Orada aday olmam zaten büyük bir başarı. Kaç bin tane aday arasından sıyrılıp geldim. Birinci olmam imkansız; çünkü Jorge Mendes hak ediyor. Mendes, Fali Ramadani ve Feugouli’nin menajeri de bu büyük ödüle aday.

ARDA İÇİN HEP BARÇA’YI DÜŞÜNDÜM

Arda için Barcelona hep aklımdaydı. PSG vardı, Monaco vardı. Çok sıcak bakmadık. Bir sezon önce M.United’la görüşmelerimiz oldu. Fakat Atletico ‘satmayalım bir sene daha kalsın’ dedi. Arda için Barcelona ile yaptığım görüşmeleri kimseye söylemedim. Bir gün İstanbul’a döndüğümde elimde evraklar vardı. Evraklar kazayla yere düştü. Arkadaşlar gördü, birisi şaşkınlıktan yere düştü. (Gülerek). Şok oldular. Gelen resmi teklifi gösterdim. Arda’ya ‘Kabul etmiyorum’ dedim. Arda şok oldu. ‘Neden’ dedi. ‘Elimde ikinci teklifleri var, bunu kabul ettim’ dedim.

MOURİNHO ARDA’YA HAYRAN

Mourinho, Arda’yı çok beğeniyor. Her konuşmamızda kendini çok geliştirdiğini, çok mücadeleci oynadığını söylüyor. Barcelona’ya gittikten sonra, bana sitem etti. ‘Neden bana getirmedin’ dedi. Serzenişte bulundu. Şu anda Arda’nın oynamasına çok az kaldı. Espanyol maçında Luis Enrique görev verirse forma giyecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları