Milan'a tanıdık golcü

Ara transfer döneminde ismi Galatasaray ile de anılan Arjantinli yıldız, Tevez transferinde mutlu sona ulaşamayan Milan ile sözleşme imzaladı. İşte transferin ayrıntıları...

Manchester City'nin problemli yıldızı Carlos Tevez transferinde bir türlü mutlu sona ulaşamayan Milan, Seria A ekiplerinden Catania'da forma giyen Maxi Lopez'i renklerine bağladı. Dış basında ismi Galatasaray ile de anılan golcü futbolcunun Tevez'in alternatifi olarak elde tutulduğu ve Tevez transferi gerçekleşmeyince Lopez ile sözleşme imzalandığı öğrenildi.

Hücum bölgesinde Zlatan İbrahimovic, Robinho ve Cassano gibi kaliteli ayaklara sahip olan fakat Cassano'nun hastalığından dolayı forma giyememesi nedeniyle sıkıntı yaşayan İtalyan ekibi bunların yanına Maxi Lopez'i de ekleyerek hücumdaki problemini çözmüş oldu.

Kariyeri boyunca River Plate, Barcelona, Mallorca gibi takımlarda forma giyen Maxi Lopez, geçtiğimiz sezon transfer olduğu Catania ile bu sezon Serie A'da çıktığı 14 maçta 3 gol ve 2 asistlik bir performans gösterdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları