Messi'yi Muslera da durduramadı!

2014 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin sahasında Muslera'lı Uruguay'ı konuk etti. İşte detaylar ve gelişmeler...

2014 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin sahasında Uruguay'ı konuk etti. Mundialista Malvinas Argentinas'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi Arjantin 3-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Karşılaşmada defansif bir futbol anlayışıyla mücadele eden Uruguay, ilk 1 saatlik dilimde amacına ulaşırken; Lugano'nun 52. dakikada sakatlanarak oyundan çıkması konuk ekibin planlarını sekteye uğrattı.

Bu dakikadan itibaren baskısını iyiden iyiye arttıran Arjantin, 66. dakikada Messi ile aradığı golü bularak 1-0 öne geçerken; 75. dakikada Sergio Agüero farkı 2'ye çıkartan isim oldu. Karşılaşmada dakikalar 80'i gösterirken sahneye bir kez daha çıkan isim Lionel Messi oldu. Yıldız futbolcu, harika attığı harika frikik golüyle Uruguay kalesini koruyan sarı-kırmızılı file bekçimiz Fernando Muslera'yı mağlup etti ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

Bu sonuçla birlikte puanını 17'ye yükselterek liderliğini sürdürürken; 4. sıradaki Uruguay 12 puanda kaldı. 9. hafta mücadelelerinde Salı gecesi Arjantin, Şili deplasmanına konuk olurken; Uruguay sahasında Bolivya ile karşı karşıya gelecek.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları