Menajerinden transfer açıklaması geldi!

Galatasaray'ın Portekizli oyuncusu Bruma'nın menajeri Catio Balde, Portekiz basınına çıkan transfer haberleri hakkında açıklamalarda bulundu.

- WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'u 4-2 yendiği maçta sergilediği performansla ve attığı golle yeniden adından söz ettiren oyuncusu Bruma'nın, Cesare Prandelli döneminde takımdan ayrılabileceği konuşuluyordu. Hamza Hamzaoğlu'nun ilk resmi maçında şans verdiği ve övgüyle bahsettiği Bruma hakkında çıkan transfer dedikodularına Portekiz'den cevap geldi.

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma'nın menajeri Catio Balde, Portekiz basınına yaptığı açıklamada kimseyle bir transfer görüşmesi yapmadıklarını söylerken, Sporting Lizbon'un ilgisi hakkında da konuştu. Balde, söylentileri yalanlarken''Sporting ile bir görüşmemiz olmadı ancak Sporting'in Bruma'nın ücretini karşılaması çok zor. Bu konuda şüphelerim var, açıkçası ben Sporting'in Bruma için gerekli ödemeyi yapabileceğini düşünmüyorum. Tabi bir ilgileri olursa, bu Galatasaray ve Bruma ile konuşulur'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da özellikle Prandelli döneminde fazla forma şansı bulamayan Bruma ile Sporting'in dışında İngiltere'den de birkaç kulübün ilgilendiği iddia edilmişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları