Melo'nun yerine Engin!

Teknik Direktör Fatih Terim, Felipe Melo'nun cezalı duruma düşmesi sonucu orta sahanın ortasında Engin Baytar'a görev vermeye hazırlanıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da, sarı kart cezalısı olan Felipe Melo'nun yokluğu teknik direktör Fatih Terim'i düşündürüyor.

Sezon başında Juventus'tan kiralanan ve 26 maçın 24'ünde ilk 11'de görev yapan Brezilyalı yıldızın yokluğunda, İmparator'un alternatifleri arasında son haftaların formda ismi Engin Baytar ön plana çıkıyor. Yetenekli orta saha oyuncusunun, Melo'nun cezalı olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki gibi orta sahanın ortasında Selçuk İnan'la birlikte oynaması bekleniyor.

TERİM'İN JOKERİ ENGİN

Trabzonspor'dan transfer edilen 28 yaşındaki oyuncu, bu sezon 13'ü ilk 11'de olmak üzere oynadığı 20 lig maçında 2 gol atarken, 4 de asist yaptı. Sarı kırmızılıların tek forvet oynadığı karşılaşmalarda forvet arkasında görev yapan Almanya doğumlu oyuncu, gerektiğinde kanatlarda da görev yaparak Terim'in jokeri olmayı başardı.

23. haftada Bursaspor'a 1-0 kaybedilen karşılaşmada yedek kalan Engin, daha sonraki üç maça da ilk 11'de çıkarken takımın en dikkat çeken isimlerinden oldu. Sarı kırmızılı ekibin en çok koşan isimleri arasında yer alan Engin, sol kanatta Riera'dan daha iyi bir performans göstererek İmparator'un elini kuvvetlendirdi.

İBB MAÇINDA OYNAMIŞTI


Özellikle 1-0'dan 2-1 kazanılan Gaziantepspor deplasmanında sahanın en istekli oyuncularından olan yıldız oyuncu, karşılaşmanın skoruna yaptığı asistle direkt olarak etki etti. Melo'nun yerine orta sahada görev yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da 1 golün pasını vererek 4-1'lik galibiyette önemli pay sahibi olan Engin, Mersin İdman Yurdu maçında da Brezilyalı yıldızın eksikliğini hissettirmemeye çalışacak.

Öte yandan saha içindeki hırsı ile dikkat çeken milli oyuncu, bu sezon 1 kırmızı kartın yanı sıra 3 de sarı kart gördü. Kayserispor maçının 12. dakikasında sarı kart gören başarılı oyuncu, Mersin deplasmanında kart görmesi halinde Beşiktaş maçını kaçıracak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları