Melo'nun kitabında imkansız yok!

Felipe Melo, FIFA'nın resmi internet sitesine verdiği röportajda kendine güvenen açıklamalarda bulundu.

Galatasaray orta sahasının Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, sarı-kırmızılı ekibin, kulüpler bazında Avrupa'nın en elit turnuvası olan Şampiyonlar Ligi'nde, yarı finale kalabilme şansını değerlendirirken, umut dolu konuştu. Felipe Melo, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeki rakibi Real Madrid'i eleyip sürpriz yapabilme potansiyeline inandığını dile getirdi.

La Liga'nın son şampiyonu, turnuvanın da en önemli favorilerinden biri olsa da Brezilyalı orta saha, Madrid ekibini eleyeceklerini umduğunu ifade etti.

FIFA'nın resmi internet sitesine Real Madrid eşleşmesini değerlendiren Melo, "İmkansız görev mi, hiç de bile. Manchester United'ı da yendik ve Schalke 04 karşısında hak ederek turu geçtik." dedi. İşte Melo'nun sözleri arasından öne çıkanlar:

"İnsanlar her zaman Real'i asıl favori olareak göstereceklerdir, çünkü onlar dünyanın en iyi oyuncularına sahip. Gerçi bu, beni korkutmuyor. Eğer sahaya korkak çıkarsak, sonunda kalemizde 5 gol görürüz. Hataya yer yok. Onlara karşı göstereceğimiz muamele, diğer takımlara karşıki tavrımızdan farklı olmayacak. Sahadaki her oyuncumuz bulunması gerektiği yerde olacak. Rakibe gerekli saygıyı göstereceğiz ve temkinli olacağız."

"Şampiyonlar Ligi'nin sürprizlere açık bir turnuva olduğunu hatırlatırım. Geçen sezon Chelsea, Barcelona'yı 11 kişi topun arkasına geçerek yendi ve sonrasında Vayern Münih'ten daha güçsüz olmasına rağmen finalde kupayı kazanmayı başardı. Her şey mümkün. Sadece buna inanmanız gerek."

GALATASARAY TARAFTARI MADRİD SOKAKLARINI FETHETTİ! İŞTE MADRİD'DEKİ SARI-KIRMIZI KARELER...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları