Melo'nun boşluğunu o dolduracak

Galatasaray, Felipe Melo'nun ayrılma ihtimalinin kuvvetlenmesi üzerine orta sahanın ortasına da takviye yapmayı planlıyor. Melo'nun alternatifi olarak düşünülen isim de belli...

Ülkesinde olan ve yine başka takıma transfer olacağını bildiren Melo’ya “Kararını çabuk bildir” diye haber yollayan sarı-kırmızılı yönetimin diğer yandan da geçen sezon İngiltere’nin West Ham United takımında forma giyen Alex Song’la görüşüp, anlaştığı ortaya çıktı.
 
2004-2008 yılları arasında Galatasaray’da oynayan Rigobert Song’un kuzeni olan Song’un gelmeye hazır olduğunu bildirdiği öğrenildi. Song’un teklifi kabul etmeden önce kuzeniyle de bir görüşme yaptığı belirtildi.
 
ARSENAL’DE YILDIZLAŞTI
 
Bonservisi İspanya’nın Barcelona takımında olan Song’un kiralık olarak takıma katılacağı açıklandı. Yıldızı 5 sezon formasını giydiği Arsenal’de parlayan Song, 19 milyon Euro gibi astronomik bir bedelle Barcelona’ya transfer olmuştu.
 
Barcelona’da 2 sezon forma giyen Alex Song, geçen sezonu İngiltere’nin West Ham United takımında kiralık olarak geçirdi. Defansif orta saha olarak görev yapan Song, ayrıca savunmada da görev yapabiliyor.
 
Galatasaray’ın transfere son noktayı koymak için Felipe Melo’dan gelecek haberi beklediği ifade edildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları