Melo'nun alternatifi o mu?

Galatasaray'da sezon sonu kiralık sözleşmesi sona erecek Melo yerine Manchester City'nin yıldızı Yaya Toure'nin geleceği iddia edildi.

Galatasaray Başkanı Aysal, sezon sonu kiralık sözleşmesi yenilenmeyecek Sambacı’nın boşluğunu Manchester City’de forma giyen 29 yaşındaki Fildişili yıldız ile doldurup son bombayı patlatacak.

Drogba?ve Sneijder transferleri ile taraftarların gönlünü fetheden Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, gelecek sezon patlatacağı bombayı da buldu.

Sarı-Kırmızılılar’da kiralık olarak forma giyen Felipe Melo ile yolların ayrılma kararı alındığı, Brezilyalı yıldızdan boşalacak kontenjanın Manchester City’li Yaya Toure ile doldurulacağı öğrenildi.

Aysal, Fildişi Sahilli yıldız için harekete geçerken, bu oyuncunun bonservis bedelinin 15 milyon euro olduğu ifade edildi. Bu rakamı ödemeye hazır olan Aysal ve ekibini düşündüren tek konu ise Toure’nin istediği ücret. 29 yaşındaki oyuncunun yıllık 5 milyon euro artı maç başı ve ekstra prim istediği, Sarı-Kırmızılılar’ın miktarı düşürmeye çalıştığı belirtiliyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları