Galatasaray'ın sevilen oyuncusu Felipe Melo ve Ujfalusi, Taksim'de yaşan olaylarla ilgili olarak mesaj yolladı.
Galatasaray'da geleceği belirsiz olan ancak taraftarın da çok istediği Brezilyalı Felipe Melo, Taksim'deki Gezi Parkı için birlik olan taraftarlara destek verdi. Felipe Melo, twitter hesabından Türkçe olarak "Taksim olaylarında hayatını kaybedenler için çok üzgünüm umarım biran önce herşey yoluna girer,bunun için bütün kalbimle dua edeceğim.." mesajını attı. Çek yıldızımız Ujfalusi de Taksim'de yaşananlar hakkında bir mesaj yayınladı.
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes de yaşanan olaylarda taraftarlara destek verdi. Portekizli yıldız, resmi twitter hesabından gece saatlerinde İngilizce, "My Heart is with you" (kalbim sizinle) mesajı yolladı.
Taksim olaylarında hayatını kaybedenler için çok üzgünüm umarım biran önce herşey yoluna girer,bunun için bütün kalbimle dua edeceğim..