Melo'da sıcak gelişme...

Son günlerde gerek saha dışı gerek saha içinde yaptıkları gündemin bir numaralı ismi olan Felipe Melo'nun menajeri konuştu...

Süper Final'e Beşiktaş galibiyeti ile başlayan Galatsaray'ın bu sezon en formda isimlerinde birisi olan Felipe Melo'nun menajeri oğlunun geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Radio Crc'ye konuşan menajer Emilian Froldi, ismi son günlerde Napoli ile anılan ve bonservisini elinde tutan Juventus'un Napoli'den Cavani transferi için takasta kullanacağı söylenen Melo ile ilgili; "Melo şu anda Galatasaray'ın kiralık oyuncusu. Juventus'a döner mi? Şu an için Galatasaray satın alma opsiyonuna sahip." sözlerini kullandı.

Napoli hakkında da dikkat çekici açıklamalarda bulunan menajer; "Napoli gibi yüksek seviyede bir takım her zaman iyi olacaktır. Çok iyi bir proje oluşturdular ve aldıkları sonuca bakınca muhteşem bir şey olduğunu görüyoruz. Ben gerçekten Napoli'nin yaptıklarına hayranım. Ancak şu anda transfer hakkında konuşmak için çok erken" şeklinde konuştu.

Cavani ile takas konusunun sorulması üzerine bu durumu gazetelerden okuduğunu belirten menajer, şu an için bir şey söylemesinin doğru olmadığını belirtti. Froldi; "Juvenus da Galatasaray da şampiyonluk yarışında. Şu anda konuşmak doğru değil. Zaten büyük ihtimalle Melo'nun sözleşmesi Napoli için engel oluşturacaktır" diyerek bir transfer görüşmesi yapıldığının sinyallerini verdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları