Melo yoksa Altıntop var

Galatasaray Felipe Melo ile anlaşamazsa Fatih Terim ön libero sorununu ‘içeriden’ çözecek...

Konya maçında Hamit Altıntop’u savunmanın hemen önünde oynatan Fatih hoca, milli yıldızın performansına hayran kaldı. Melo transferi yatarsa Selçuk İnan’ın bu sezonki partneri Terim’in jokeri olacak.

Şampiyon kadroyu yaptığı takviyelerle daha da güçlendiren G.Saray, attığı doğru adımların karşılığını almaya başladı. Aslan’ın bol alternatifli kadrosu teknik direktör Fatih Terim’in tatlı bir kararsızlık yaşamasına neden olurken, mevcut kadrodaki futbolcuların birden farklı mevkide görev yapabiliyor olması teknik heyetin elini güçlendirdi.

Melo'nun transfer süreci Brezilya dizilerindeki entrikaları aratmazken Sambacı’daki belirsizlikten artık yaka silker hale gelen İmparator Terim de, ön libero krizini içeriden çözmeye karar verdi. Sezonun başlamasına sayılı günler kala yıllık ücretinde indirim yapmaya yanaşmayan Brezilyalı’nın bu tavrı üzerine yıldızsız bir kadro planlaması yapan teknik heyet, önceki gün 6-1 kazandıkları Konya maçında bunun provasını yaptı.

Milli Takım’da daha önce sağ bek, sağ açık ve ön liberoda oynayan Hamit’e savunmanın hemen önünde forma veren Terim, ‘jokerinin’ gösterdiği performansa hayran kaldı. Selçuk İnan’la uyumuyla dikkatleri üzerine çeken Hamit Altıntop’u Felipe Melo transferi gerçekleşmemesi durumunda sezon boyunca bu mevkide oynatmayı düşünen tecrübeli çalıştırıcı bu hamlesiyle başka bir transferin de önünü açacak gibi görünüyor.

O PARA ARDA’YA

Son günlerde G.Saray’a döneceği konuşulan Arda Turan için kaynak arayışı içinde olan sarı-kırmızılılar, Melo’ya ödeyecekleri parayı eski ‘10 numarada’ kullanmayı planlıyor. Maliyeti neredeyse 20 milyon Euro’yu bulan Melo’dan vazgeçilmesi durumunda maddi açıdan oldukça rahatlayacak olan Cimbom, Atletico Madrid’in Arda’yı satmaması durumunda ise kasada kalacak parayı transfer listesindeki başka bir yıldız için kullanacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları