Melo: "Kalmak isterim ama..."

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, Fox Sports Radio'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Haberin detayları burada...

Manchester United ile Türk Telekom'da oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde gösterdiği performansla tekrar taraftarının beğenisini kazanan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, Fox Sports Radio'ya açıklamalarda bulundu.

Sao Paolo'nun kendisini istediğini; fakat Galatasaray'dan reddedemeyeceği bir teklif adığını söyleyen Brezilyalı, ileride bir gün milli takıma tekrardan çağrılacağına inandığını belirterek "İlk defa çağrıldığımda kimse inanmamıştı. Tanrı bir kapıyı açarsa bunu kimse engelleyemez. Sanırım Brezilya'da yedek kulübesinde oturmayan tek oyuncuydum. Her zaman için hedefim milli takım" ifadelerini kullandı.

Brezilya'ya dönüşü ile ilgili soruları da yanıtlayan Sambacı, "Galatasaray'da kiralık oynuyorum ve ileride ne olacağı benim elimde değil. Burada kalmakta kararlıyım; fakat bu Galatasaray'ın bonservisimi almasına bağlı" diye konuştu.

Alex'in Fenerbahçe'den gidişini "haksızlık" olarak nitelendiren sambacı, onun Türk futbolu ve Fenerbahçe taraftarı için bir idol olduğunu söyledi.

FIFA 2013'TE MELO...



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları