Melo harekatının perde arkası

Galatasaray'da orta sahaya transfer edilmek istenen Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo transferinde yaşanan gelişmeler...

Galatasaray, Felipo Melo transferi için iki koldan atağa kalkarken, Brezilyalı ön libero ve kulübü Juventus ile görüşmelere başlandığını borsaya da bildirdi. İşte Melo harekatının perde arkası...

Sabah gazetesinin haberine göre; Almanya'da takımla birlikte kampta bulunan Şükrü Hanedar, Münih üzerinden Milano'ya geçti ve burada İstanbul'dan gelen İkinci Başkan Ali Dürüst ile buluştu. İkili, Milano'dan Torino'ya geçti ve Juventus yönetimiyle masaya oturdu.

Teknik direktör Conte'nin ABD kampına götürmediği ve Vidal transferi sonrasında gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Melo için Galatasaray cephesi kiralık formülünü masaya koydu.

Juventus, bir yıllık kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro isterken, Ali Dürüst 1 milyon verebileceklerini ve önümüzdeki sezon sonunda satın alma opsiyonunun 2.5 milyon Euro olarak belirlenmesini istediklerini iletti. Juventus yönetimi, iki sezon önce 23 milyon Euro'ya mal ettiği Melo'nun bonservisini 8 milyon Euro olarak belirlediğini ve satın alma opsiyonu karşılığında Haziran 2012'de 5 milyon istediğini iletti. İki sezon önce Fiorentina'dan Juventus'a gelen Felipe Melo'nun İtalyan kulübü ile olan sözleşmesi Haziran 2014'te sona eriyor.

MELO 3 MİLYON 750 BİN EURO İSTİYOR!

Juventus'ta yılda 2.4 milyon Euro kazanan Melo'ya Galatasaray'ın 2.5 milyon Euro teklif ettiği ancak Brezilyalı ön liberonun 3 milyon 750 bin Euro istediği gelen haberler arasında. Juventus yönetimini yakından tanıyan Fatih Terim'in ekibinden Şükrü Hanedar'ın aracılık yaptığı görüşmelerin Ali Dürüst'ün ısrarı ile bugün olumlu sonuçlanması ve Melo'nun en kötü ihtimalle 1 yıl için kiralanması bekleniyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları