Melo F.Bahçe'yi gözüne kestirdi

Galatasaray'da İngiltere kampını kaçıran Melo'nun hedefi Süper Kupa Finali'nde F.Bahçe'ye karşı oynamak.

Galatasaray'da transferi geciktiği için İngiltere’deki ilk hazırlık kampına katılamayan Felipe Melo, bugün başlayacak Slovenya kampı öncesinde kendisine “Süper” hedef koydu...

Ayağının tozuyla geldiği İzmir’de teknik heyette bulunan Amerikalı Performans Uzmanı Scott Piri’yle tatilde gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan ve boş durmadığını hatırlatan sambacının, “Geçen sene Fenerbahçe ile oynadığımız Süper Kupa maçını tribünde seyrederken kendi kendimi yedim. Bu kez öyle olmayacak. Süper Kupa maçında Fenerbahçe’ye karşı ne yapıp edip mutlaka oynayacağım” dediği öğrenildi.

TESTLERDEN GEÇECEK

Scott Piri’den bu konuda yardım isteyen Felipe Melo, Napoli ile İtalya’da oynanacak hazırlık maçına kadar sıkı bir programla ekstra çalışmalar yapacak. Brezilyalı ön libero, Napoli maçında kısa bir süre da olsa forma giymeyi arzuluyor. Piri tarafından bazı özel testlerden geçirilecek olan Melo’nun, önce tatilden ne durumda döndüğü tespit edilecek. Ardından da en uygun ve hızlı programla 11 Ağustos’taki Süper Kupa finaline yetişmesi sağlanacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları