Galatasaray'ın Juventus'tan kiraladığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo, sorumsuzluğu nedeniyle Fatih Terim'i kızdırdı.
Felipe Melo, G.Saray’daki geçmişine göre ‘en uslu’ dönemini geçirse de yaptıkları yine de bardağı taşırdı. Geçen sezon Riera ile kavga eden ve buna rağmen affedilen Brezilyalı oyuncu, Eskişehir maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşünce hocasının büyük tepkisiyle karşılaştı.
Beşiktaş karşılaşmasında Oğuzhan Özyakup’a tükürdüğü için 4 maç ceza alan Brezilyalı, Schalke maçına kadar sahaya çıkamamış ve performansının düşmesine engel olamamıştı. Fatih Terim de oyuncusunu hazır hale getirmek için her maçta oynatıp Schalke karşısında şans vermeyi düşünürken Felipe Melo, Eskişehir karşısında yine kart görüp Gençlerbirliği maçını da kaçırdı.
Fatih Terim de bu hareket sonrasında çileden çıkarken geçtiğimiz sezon 13 sarı kart gören ve bu yıl da kırmızı kart nedeniyle 6 maç kaçıran Melo’nun bu kritik dönemde yeniden cezalı duruma düşmesiyle oyuncusuna kızdığı öğrenildi.