Melo aldı, evine götürdü!

Elazığ'da penaltı kararı verildiği andan, maçın bitiş düdüğüne kadar geçen 5 dakikalık sürede yaşananlar konuşulmaya devam ediyor

Elazığ'da penaltı kararı verildiği andan, maçın bitiş düdüğüne kadar geçen 5 dakikalık sürede yaşananlar, iki kahraman yarattı.

Felipe Melo kurtardığı penaltıyla geceye damgasını vurdu. İkinci kahraman ise son dakikaları kalenin arkasında Brezilyalı vatandaşı Felipe Melo'ya taktik vererek geçiren kaleci antrenörü Claudio Taffarel oldu.

Talimata aykırı davranan Taffarel'in, kulübeden herhangi bir talimat almadığı ve olayın bir anda geliştiği ortaya çıktı. Kadroda yer almayan futbolcular ve yönetici Abdurrahim Albayrak'la maçı tribünden izleyen Brezilyalı kaleci antrenörü, her zamanki gibi bitiş düdüğünü beklemeden soyunma odasına hareketlenmişti. Taffarel tam bu anda penaltının patlak vermesi ve Muslera'nın atılması üzerine sahaya inerek Melo'nun koruduğu kalenin arkasına geçti.

KAZAĞI VE ELDİVENLERİ ALDI

Taffarel'in, "Burada duramazsın, soyunma odasına gitmelisin" uyarısına tepki vermediği ve kale arkasında beklemeyi sürdürdüğü bildirildi. Bu arada Melo son 5 dakikada giydiği kaleci kazağı ve eldivenleri kimseye kaptırmadı. Sambacı birçok kişinin talip olduğu forma ve eldivenleri, "Bunları ömür boyu saklayacağım" diyerek evine götürdü.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları