Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyeti köşesinde değerlendirdi.
Fanatik yazarlarından Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyeti köşesinde değerlendirdi. Yazının tamamına Fanatik gazetesinden ulaşabilirsiniz.
İşte Demirkol'un değerlendirmeleri:
"İlk yarıda hedefsiz iki takımdan küme düşmüş olanın daha konsantre oluşu ilginç. Galatasaraylı oyunculara bireysel olarak baktığınızda uğraşmayan yok. Muslera’dan, Babel’e bireysel olarak herkes elinden geleni yapıyor. Bireysel olarak baktığınızda böyle, eksik yok.
Galatasaray hızlı akın yönü değiştirmeye başladı. Kerem önde dış kulvara geçince onu gördüler ve Malatya savunmasında kopmalar meydana geldi. Omar da sağ kanatta oldukça öne çıktı. Üst üste 3 net pozisyondan 2 gol çıkardılar. Böyle geniş alanda hücum edince Malatyalı oyuncuların kontra imkanları da kalmadı çünkü hemen herkes alanı kapatmakla uğraştı, gömüldüler. 70’den sonra özellikle Pulgar oyundan çıkınca oyun tekrar dengelendi. Malatya çıkabildi ama şut kaliteli yetersiz kaldı. Muslera’yı ısıttılar sadece."