Mazzari Melo'yu istiyor

Galatasaray'da transferi arap saçına dönen Felipe Melo için İtalya'dan ciddi bir iddia daha ortaya atıldı.

Galatasaray formasını 2 sezondur kiralık olarak giyen Felipe Melo'nun durumu belirsizliğini korurken, Brezilyalı oyuncunun talipleri de artıyor.

Melo'da opsiyon hakkını kullanmayan Galatasaray Yönetimi, Juventus'un istediği bonservis bedelini de çok yüksek buluyor. Galatasaray bir taraftan Juventus ile pazarlıklarını sürdürürken, Felipe Melo'nun da talipleri artmaya devam ediyor.

MAZZARI INTER'E GİDERSE ONU DA ALACAK

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden ''Corriere dello Sport''un bugün çıkan sayısında yer alan habere göre Inter'in başına Napoli'nin hocası Walter Mazzari'nin geçmesi durumunda, Felipe Melo'yu da kadrosuna katacak. Napoli'den sezon sonu ayrılacağını açıklayan ve Inter'in başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Walter Mazzari'nin Moratti yönetiminden ilk isteğinin Felipe Melo olduğu belirtildi.

Walter Mazzari Sampdoria'yı çalıştırdığı 2008/2009 sezonunda Fiorentina forması giyen Felipe Melo'ya karşı da takımıyla mücadele etmişti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN



GÜNEY AMERİKA'DAN DA TALİPLERİ VAR

Juventus'un satmayı istediği Felipe Melo için Brezilya'dan da talipler var. Ülkesine dönmeye pek sıcak bakmayan oyuncu için önce Sao Paulo ardından da Corinthians'ın teklifleri olmuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları