Mancini'nin yabancı kararsızlığı

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kayseri deplasmanı öncesi, hangi 2 yabancısını tribüne yollayacağını şimdiden kara kara düşünmeye başladı.

Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag maçında ilk 11’de 8 yabancısını birden sahaya süren teknik direktör Roberto Mancini, Kayseri deplasmanı öncesi, hangi 2 yabancısını tribüne yollayacağını şimdiden kara kara düşünmeye başladı.

İtalyan teknik adamın 6 banko isminin Fernando Muslera ile birlikte son maçta 2 asist yaparak müthiş bir performans çıkaran Emmanuel Eboue’nin yanı sıra, Aurelien Chedjou, Felipe Melo, Wesley Sneijder ve Didier Drogba olduğu belirtildi. Genç yıldız Bruma ve Dany’nin yine kadro dışı kalma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu öğrenildi.

Kopenhag önünde sahaya 3 yerli oyuncusu Semih, Selçuk ve Burak ile çıkan Mancini’nin, statü gereği Kayseri’de bu sayıyı 5’e yükseltmek zorunda kalacağı, takıma takviye edilmesi düşünülen isimlerin başında Sabri ve Umut’un geldiği, sürpriz ismin ise Aydın olabileceği belirtildi.

SOL BEK İÇİN SABRİ HAMLESİ

Takımda sol bek konusunda Hakan Balta’nın sakatlığı nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşayan teknik direktör Roberto Mancini’nin, kaptan Sabri Sarıoğlu’nu bu bölgede kullanmayı düşündüğü ifade edildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları