Mancini'nin oğlu: "Babam seneye..."

Teknik Direktörümüz Mancini'nin oğlu Andrea Mancini, Galatasaray'daki durumu karışık olan babasının geleceği ile ilgili konuştu.

Roberto Mancini'nin Macaristan'ın Honved takımında oynayan oğlu Andrea Mancini, takımımızdaki geleceği konusunda spekülasyonlar bulunan babası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İtalyan basınına konuşan Andrea Mancini, gazetecinin, "Hector Cuper, Mancini'nin yeniden Inter'e döneceğini çok emin bir dille söyledi. Bu doğru mu?" sorununa cevaben bunun doğru olmadığını ve babasının Galatasaray'da kendini iyi hissettiğini belirtti.

Andrea Mancini, yaptığı açıklamada, "Babamın kariyeriyle ilgili konuşmaktan genel olarak kaçınıyorum ama bu söylentilerin doğru olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Inter'de geçirdiği inanılmaz zamanların bozulma riskinden dolayı da gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla babam Galatasaray'da mutlu. Kendi kurmadığı takımla ligde yarıştı ve Şampiyonlar Ligi'nde de mucize gerçekleştirdi. Gelecek sezon da şampiyonluğu kazanmak ve Avrupa'da iyi işler yapmak için çalışacak" ifadelerini kullandı.

Macaristan'ın Honved takımında forma giyen 21 yaşındaki Andrea Mancini, Şubat ayı içinde Galatasaray ile de antrenmanlara çıkmıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları