Mancini'nin muhtemel Kopenhag 11'i

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında B Grubu'nda yer alan Galatasaray'ın, FC Kopenhag ile çıkacağı önemli mücadelesi öncesi R. Mancini'nin ilk 11'i netleşmeye başladı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir virajda. Sarı kırmızılılar grubunda ilk galibiyetini almak amacıyla Türk Telekom Arena'da FC Kopenhag'ın karşısına çıkacak. Grubunda sahasındaki ilk maçında Real Madrid'e karşı 6-1'lik bir skorla hezimete uğrayan sarı kırmızılılar yeni teknik direktörü Roberto Mancini ile birlikte Danimarka temsilcisini yenerek iddasını artırmak istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde kadrosundaki 10 yabancıyı oynatabilecek olan sarı kırmızılı ekipte Hamit Altıntop'un sakatlığı sürerken, Karabükspor maçında sol diz iç yan bağında esneme olan Hakan Balta da kadroda olmayacak. Teknik direktör Roberto Mancini'nin Hakan Balta'nın yerine Albert Riera ya da Dany Nounkeu'ya savunmanın solunda görev vermesi bekleniyor.

Galatasaray, Karabükspor galibiyeti ile içinde bulunduğu sıkıntılı süreci aşma yolunda önemli bir adım atarken, Kopenhag maçı öncesinde Wesley Sneijder'in yükselen formu Mancini'yi memnun etti. Danimarka temsilcisi ise bu hafta kendi liginde Aalborg'u 3-0 ile geçerken formunu yükselttiğini gösterdi.

FC Kopenhag 22 Ekim Salı günü 12.45'te İstanbul'a gelecek. Kopenhag son hazırlık antrenmanını ise Türk Telekom Arena'da 19.00'da gerçekleştirecek.

Galatasaray, bu maçın son taktik hazırlığını ise 22 Ekim Salı günü 18.00'de Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak. Teknik direktör Mancini'nin Karabükspor maçında takımla antrenmana çıkamadığı gerekçesi ile görev vermediği Bruma'ya Kopenhag maçında yer vermesi bekleniyor.

Sarı kırmızılıların muhtemel onbiri şöyle: Muslera- Eboue, Chedjou, Semih, Riera (Dany) - Bruma, Selçuk, Melo, Sneijder- Burak, Drogba.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları