Mancini'nin hamleleri kızdırdı!..

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Rizespor karşılaşmasının 90. dakikasında yaptığı değişiklikler taraftarı kızdırdı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik 2 puan kaybederken, teknik direktör Roberto Mancini'nin hamleleri de eleştiri topladı.

Karşılaşmayı 1-0 önde götürürken Wesley Sneijder'i kenara alarak Sabri Sarıoğlu'nun oyuna süren Mancini, karşılaşmanın son dakikasına kadar kalan oyuncu değişikliklerini kullanmadı.

86. dakikada Rizespor'un beraberliği ile 3 puan için değişikliğe ihtiyaç duyan İtalyan hoca, uzatmalara kadar bekledi ve Telles'in yerine Hajrovic'i, Selçuk İnan'ın yerine de Emre Çolak'ı alarak zaman kaybetti.

Sarı-kırmızılı taraftarlar bu değişikliklerin uzatma dakikalarında yapılması sonrasında 49 yaşındaki antrenöre büyük tepki gösterirken, tecrübeli antrenör ise maç sonunda kendini savundu.

Muslera'nin canı sağolsun da mancini uzatmalarda 2 değişiklik yaparak ne yapmak istedi çok merak ettim:S

— ayse (@glnckk) 2 Mart 2014 Berbat oynayan takıma hiç müdahale etmeyen Mancini 88. ve 90. dakikalarda değişiklik yaptı. Zaten oynayamayan takımı iyice durdurdu.

— C. Doğan TARTAN (@CDTartan) 2 Mart 2014 Maçın son dksında atağa geçme şansı varken 2 değişiklik mi yapılır ya. Resmen yenilmeyelimde beraberlik yeter hareketi bu!! Mancini??

— sinorellla (@sinorellla) 2 Mart 2014 Mancini zaman geçirmek için mi değişiklik yapıyor???

— Haktan (@haktandurSn) 2 Mart 2014
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları