Mancini'den transfer sinyali!..

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, kamp çalışmaları ve hedefleri ile ilgili konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, kamp yaptıkları otelde, GS TV'ye özel açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirtirken, Chelsea öncesinde transfer döneminin kalan periyodunu iyi geçirmelerinin önemli olduğunu söyledi.

"PERFORMANSTAN MEMNUNUM"

"2 haftadır buradayız. Umarım bu çalışmalar ligin 2. yarısına yansır. Bütün oyuncularım kamp boyunca iyi çalıştı. 4 maçtır takımımın gösterdiği performanstan memnunum. Her 45 dakikada farklı 11'ler denedik. Futbolcular yorgun olduğu için farklı 11'lerle oynadık. Antalya maçında daha fazla gol bulabilirdik, ama olmadı."

"Türk futbolunda çok iyi futbolcular olduğunu düşünüyorum, ama ellerindeki ile yetinmemeleri lazım. "



"F.BAHÇE İLE PUAN FARKI KAPANACAKTIR"

"Aramızda önemli bir puan farkının olduğu doğru. Şu anda hak ettikleri bir konum olduğunu düşünüyorum. Ama 17 maç var, oynadığımız maçlarla bu puan farkı kapanacaktır. Her derbi özeldir, ama Fenerbahçe maçına gelmeden çok maçımız var. O maça ya eşit, ya da 1 puan geride geliriz umarım."

"TARAFTAR JUVENTUS MAÇINDAKİ GİBİ OLURSA..."

"Juventus maçı takımımızın güven kazanması açısından önemliydi. O gün inanmış bir takım vardı. Juventus dünyanın en iyi takımlarından bir tanesi. Taraftarımız her maç bize desteğini eksik etmiyor. Her maç Juve gibi olsun, bizim yenemeyeceğimiz takım yok. Nasıl oynadıklarını biliyorduk, dersimize iyi çalıştık. Ben bu sistemi daha önce Manchester City ve Inter'de de denedim. Birkaç sisteme alışık olmanız gerekiyor. Birgün kitap yazma kararı verirsem Juventus maçına yer veririm. Bu mükemmel galibiyete kitabımda kesinlikle yer ayırırım."

"TRANSFERLERLE BİRLİKTE CHELSEA KARŞISINDA..."

"Çok zor 2 maç bizi bekliyor. Chelsea Avrupa'nın en önemli takımlarından bir tanesi. Mutlaka 2 tane çok iyi maç olacak. Şu anda transfer döneminin bitmesine az zaman kaldı. Bu dönemde yapacağımı takviyelerle takımı daha da geliştirerek Chelsea karşısında iyi bir oyun ortaya koyacağımıza inanıyorum."

"TEKNİK DİREKTÖR İÇİN YANINDA ÇALIŞAN..."

"Bir teknik direktör için yanında çalışan isimler çok önemlidir. Benim yanımda futbol oynadığım ve beraber çalıştığım isimler var. Bu isimlere güvenmeniz önemli. Her teknik direktörün farklı bir çalışma tarzı vardır. Antrenmanlarda oyunculara bir şeyler öğretmeyi seviyorum."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları