Mancini'den Ontivero kıyağı

İtalyan teknik direktör, Galatasaray’a 2 milyon euroya transfer ettirdiği Ontivero’nun, Honved’e kiralanmasında da rol oynadı.

Galatasaray’ın sezon sonuna kadar Macaristan’ın Honved takımına kiraladığı Lucas Ontivero ile ilgili ilginç gerçekler gün yüzüne çıktı.

Arjantinli oyuncuyu geçtiğimiz yıl 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında sarı-kırmızılı ekibe getiren teknik direktör Roberto Mancini’nin, bu transferde de parmağı olduğu belirlendi.

Honved Sportif Direktörü Fabio Cordella’nın yakın arkadaşı olan İtalyan teknik adam, Ontivero için yine devreye girdi. Gaziantepspor’un, genç futbolcunun sözleşmesini feshetmesinin ardından kolları sıvayan Mancini’nin, Cordella ile görüştüğü ve kendisi hakkında olumlu referans verdiği, ardından Macar ekibinin oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattığı belirlendi.

Sezon sonuna kadar ücreti sarı-kırmızılı ekip tarafından ödenmeye devam edilecek olan 20 yaşındaki futbolcu, yeni takımında en çok kazanan isim oldu.

10 KATINA YAKIN

Futbolcu maaşlarının oldukça mütevazı olduğu Honved’de en yüksek yıllık net maaşın 40 bin euro olduğu, G.Saray’dan yıllık 350 bin euro alan Ontivero’nun bu durumda takım arkadaşlarının 10 katına yakın yüksek bir ücretle oynayacağı saptandı. Ontivero 1.2 milyon euro bonservis bedeliyle de Honved’deki en değerli isimden 4 kat daha değerli bir oyuncu olarak ismini duyurdu

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları