Mancini'den Agüero iddialarına yanıt

Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini, Sergio Aguero'nun Real Madrid'e transfer olacağı söylentilerine ilk ağızdan cevap verdi.

Manchester City'de başarılı bir görüntü çizen Sergio Kun Aguero için Real Madrid'in yüklü bir teklifle İngiliz ekibinin kapısını çalacağı öne sürülüyor.

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca'da; "Arjantinli futbolcu Madrid'e gelmek için adeta deliriyor!" iddialara yer alsa da, Mancini'nin yetenekli forveti satmaya niyeti yok.

Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini, adı Real Madrid ile anılan Sergio Agüero'nun kesinlikle takımda kalacağını belirtti.

"HIGUAIN GELMEK İSTERSE..."

Aguero'yu hiçbir ihtimalle satmayı düşünmediğini dile getiren İtalyan menajer, Higuain'in de bu transferde takas edileceği söylentilerine de cevap verdi. Aguero'ın kalacağını söyleyen Mancini, "Higuain de üst düzey bir futbolcu; ama Aguero burada. Eğer Higuain gelmek isterse mutlu olurum; ancak Kun'u vermem" dedi.

Kadrosunda Aguero'nun yanı sıra Balotelli, Dzeko ve affedilen Tevez'i bulunduran City'de şampiyonluk için takımdan kimsenin gitmesine sıcak bakılmıyor.

İki hafta içinde takıma dönmesi beklenen Tevez'in rezerv ligde iki üç maç oynadıktan sonra; davranışlarına göre yeniden A takıma dönebileceği belirtilirken; Mancini, Arjantinli yıldızın artık sorun çıkarmayacağı görüşünü savunuyor.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları