Mancini şaşırtıyor; "F.Bahçe'ye..."

Teknik Direktörümüz Roberto Mancini, Torku Konyaspor maçından sonra yine şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Konyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Mancini gol sıkıntısı yaşadıklarını dile getirirken gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe karşılaşması hakkında da açıklamalarda bulundu.

Golsüz berabere kaldıkları Konyaspor maçını değerlendiren İtalyan hoca, "Baktığımız zaman deplasmanda çok ciddi bir gol atamama sıkıntımız var. 5-6 deplasman maçında gol attığımızı hatırlamıyorum. Bazen şanssızlık da oluyor. Bugün birçok pozisyona girdik. Son iki maçta da bu şanssızlık üzerimizdeydi" dedi.

Deplasmanda sorun yaşadıklarını dile getiren Mancini, "Deplasman maçlarındaki karnemize baktığımızda gol atamayınca galibiyet gelmiyor. Futbolda şans faktörü çok önemli. Fenerbahçe karşısında her şey mümkün, bakarsınız Fenerbahçe'ye karşı 4 gol birden atarız" ifadelerini kullandı.

Yabancı kuralı var. 6 yabancı olduğu zaman Eboue'yi oynatamıyoruz. Yerimiz olduğu zaman Eboue'yi oynatabiliyoruz. Eğer bir soru soruyorsanız, elinizde bir veri olması lazım. Son 2-3 aydır Hakan Balta stoperde oynuyor. Bir soru soruyorsak, arkasında duralım, elimizde veriler olsun. Boşuna soru sormayın. Gereksiz sorular sormayın; düşünüp, akıllı sorular sorun. Chedjou kaç maç oynadı. Gereksiz sorular soruyorsunuz, aptal sorular sormayın.

MANCINI BASIN KARŞISINDA ŞU SÖZLERİ KULANDI

"Didier, Melo bizim için önemli oyuncular. Onların eksikliğini hissediyoruz. Ne yazık ki pozisyonları gole çeviremedik ve gol gelmedi. Umarım Fenerbahçe maçında iyi oynar ve galip geliriz."

"Elimizden geleni yaptık, 3 puan için. Lucas'ı oyuna sokabilseydik bize 30 saniye daha kazandırabilirdi. O yüzden onu oyuna sokmaya çalıştım."

"Başkanımız, yöneticilerimiz hep bizim yanımızda oldu ve destek verdi. Diğer taraftan tek bir mağlubiyet var, Chelsea'yi saymazsak. Chelsea maçını kaybetmek de çok büyük bir şey değil. "

"Futbol ne yazık ki bu şekilde. Elinizde çok kaliteli oyuncular vardır, ama pozisyon bulsanız da atamazsınız. Ne yazık ki bazen girmeyince girmiyor."

"Spesifik olarak Fenerbahçe maçını ele almayalım. Daha zor bir maçta farklı bir galibiyet alabilirsiniz. Ligin sonuna kadar elimizden geleni yapacağız."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları